Sunday, August 23, 2015

Sample Drypers Drypantz XL

Assalamualaikum..
Meh nak share mende menarik dan free..
16.08.2015 (ahad) sha request sample pampers drypers.
Sajalah nak tgk yang jenis drypantz nie camne..
Kebetulan je terjumpa..
Bosan..pastu godek2..
Kita nie kalau free, suka je.. hehehe..

Caranya mudah sahaja..
Memula daftar dekat Drypers Baby Club..

Pendaftaran tu percuma je..Klik sini.
Yang penting kita guna drypers untuk anak kita..

Keistimewaan yang pertama kumpul point cam artikel kat sini. Pastu le tebus kat Point Shop nie.

Keistimewaan kedua, le dapat free sample pampers.. Tapi kena pilih satu je la.

Ini sha nya email pengesahan untuk dapat sample Pampers Drypers Drypantz size XL.

So, sekarang kita tunggu sample datang.

5 comments:

  1. hehehe.. tggu dgn penuh sabar.:)

    ReplyDelete
  2. ritu nk request tp stok xde...wuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. wah syok kan bila dapat benda free nih.. anak2 dah besar, jadinya tak mencari pampers apa bagai nih..

    ReplyDelete
  4. Drypers agak cepat layan permintaan kita berbanding yg lain :)

    ReplyDelete
  5. Assalam sha,
    iols dari boboboy baby lagi memang pakai drypers
    kekadang ja tukor per pet dengan huggies :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »