Saturday, August 29, 2015

My Beautiful Bride

Assalamualaikum..
Sha nak share drama korea yang menarik..
Drama nie ada 16 episod yg sangat mendebarkan hati dan jantung...
Cerita pasal dunia pinjaman lintah darat..
Memang dasyat r..Kena bagi rakyat Malaysia tengok citer nie..
Akibat meminjam dengan lintah darat memang sangat menakutkan..
Keluarga yang jadi mangsa..
Start je episod 1 jantung dah berdetak laju..
What u seem may not be what u think..
Start satu persatu episod, maka sedikit demi sedikit terbongkar kebenaran..
Penerangan demi penerangan diberikan..
Pergh!!! Dianya debaran boleh buat kita rasa cam nai train ets tiket emas..hehehe

Ending dia pun menarik..walaupun ada a few perkara yang dia x ceritakan tapi usaha watak lelaki untuk membahagiakan watak perempuan memang sangat menywntuh perasaan..

Synopsis
“My soon-to-be bride all of sudden disappeared. And I turned into a monster to find her”. The drama depicts the heartbreaking, pure hearted love by a man, who drives himself to the extreme situation in order to find his only love, his bride.



Pelakon Utama..

3 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »