Friday, August 7, 2015

Penebusan Drypers Baby Club

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Barang dah selamat sampai..
Hari tu kan saya ada buat entry pasal penebusan mata Drypers Baby Club...
Lepas kita submit order, nanti Drypers akan hantar email pengesahan..
Seperti dibawah..


Kalau ikut email nie barang kita akan sampai dalam masa 4 ke 6 minggu..
Alhamdulillah.. Hari ini 28.07.2015 barang Penebusan Drypers Baby Club sampai..
Lebih kurang 3 minggu.. Order 08.07.2015 sampai 28.07.2015..

Sha Tebus Bedak dan Wet tisu.. Sekarang tengah diskaun..
Boleh buat spare dalam kereta.



Jadi.. Tunggu apa lagi jom joint, kumpul dan tebus..
Jangan tunggu lama-lama...


12 comments:

  1. inilah yang dikatakan pengguna bijak! ;)

    ReplyDelete
  2. drypers dah ada bb vipes...bestnyaaa..baru tau

    ReplyDelete
  3. dok kumpul point lg ni...igt nk tebus hat hebat2 ckit...hihihi

    ReplyDelete
  4. Guna Drypers kini lebih berbaloi ^-^

    ReplyDelete
  5. saya tgh mengumpul lg..nak ambik hadiah best2 sikit..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul sue..tebus hadiah best.. nanti share kat blog..le bg tau ramai pengguna drypers..

      Delete
  6. kita pon dh kumpul byk point...tggu next month kot br nk tebus

    ReplyDelete
  7. Assalam sha,
    he3
    iols ni dok tak key in pun code tu
    asai abeh pampers teruih terbuang plastik pampaers
    sob3
    lopa semedang he3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »