Shoplinks.Asia

Monday, November 23, 2015

Ayam Golek Black Peper Slim River

Assalamualaikum..
Ayam golek yang ohsem..
Harga Seekor RM20.00
Sebelah RM10.00
Sha dah beli dua kali..
Memang sedap and recommended.. Kuah cicah dia pun sedap..
Tapi sha x berape suka sebab x boleh makan pedas.. Hehehe..
Makan macam tu sahaja pun best..
Makan dengan nasi pun sedap..
Mengikut kata makcik yang memotong ayam tu, Kuah tu dia buat guna cili hijau.
Sebab tu kuah cicah tu warna hijau.. Hehehe..
Ramah makcik tu..
Seawal pukul 11.00 pagi dah boleh dapatkan ayam golek makcik ini.

Kepada yang berminat..
Kedudukan kedai ayam golek ini berhadapan dengan simpang masuk Petronas Slim River.
Berdekatan dengan sekolah.
Tepi Jalan jer..
 
Siapa-siapa yang nak order boleh hubungi
019-5050171(Ismail)
 
Ayam Golek Black Pepper Yang Ohsem dan marvelous.. 

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI