Monday, November 23, 2015

Ayam Golek Black Peper Slim River

Assalamualaikum..
Ayam golek yang ohsem..
Harga Seekor RM20.00
Sebelah RM10.00
Sha dah beli dua kali..
Memang sedap and recommended.. Kuah cicah dia pun sedap..
Tapi sha x berape suka sebab x boleh makan pedas.. Hehehe..
Makan macam tu sahaja pun best..
Makan dengan nasi pun sedap..
Mengikut kata makcik yang memotong ayam tu, Kuah tu dia buat guna cili hijau.
Sebab tu kuah cicah tu warna hijau.. Hehehe..
Ramah makcik tu..
Seawal pukul 11.00 pagi dah boleh dapatkan ayam golek makcik ini.

Kepada yang berminat..
Kedudukan kedai ayam golek ini berhadapan dengan simpang masuk Petronas Slim River.
Berdekatan dengan sekolah.
Tepi Jalan jer..
 
Siapa-siapa yang nak order boleh hubungi
019-5050171(Ismail)
 
Ayam Golek Black Pepper Yang Ohsem dan marvelous.. 

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »