Thursday, April 14, 2016

Come Back, Mister

 
Come Back Mister

Assalamualaikum..

Drama lakonan bi Rain nie, walaupun x sepopular Descendants of the Sun tapi best pada Sha..
Sebab yang pertama ialah ada Rain..
Rain kan ohsem.. Watak yang Rain bawa dalam nie pun memang sangat kena dengan Rain..
First episod, biasa jer..
Start second episod bila watak Young-soo tu dah mati dan rohnya masuk dalam badan Rain, citer nie berubah seratus peratus..

Drama Come Back Mister ini kalau ikutkan biasa jer..
Citer pasal dua orang lelaki iaitu Young-soo (pekerja di pasaraya, selalu gaduh ngn bini dia sebab melebihkan kerja dari keluarga) dan Gi-tak (gengster tapi buka restorant dan sangat menyukai seorang pelakon nie). Kerana seorang lelaki iaitu Cha Jae-gook (bekas suami pelakon dan juga tokey pasaraya) hidup diorang kucar kacir.. Maka bermulalah pengembaraan dalam menebus semula kesilapan lalu.. Dapatkah mereka melunaskan apa yang tertunggak sebelum mereka mati?? Tanpa mereka sedari, hidup mereka saling berkait antara satu sama lain. Bila mereka kembali semula ke dunia selepas mati, banyak rahsia yang mula terbongkar. Kenalah tengok sendiri drama yang penuh jenaka, sedih marah dan romantik ini..

6 comments:

  1. Replies
    1. Seriously menarik.. Tambahan bila Rain bawa watak tu..

      Delete
  2. memang best......mcm nak habis dah ni...

    ReplyDelete
  3. Tengok dua episod pertama je. Pastu dah terjebak dengan Descendants of the sun. But, love Rain. Suka dia berlakon. Paling best mesti masa Full House :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha x tgk lagi Descendants of the sun.. Terjebak ngn Rain nie.. Kikikiki..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »