Saturday, April 30, 2016

Tebus Point WOOP #11

Assalamualaikum
Lama sudah tidak tebus hadiah dengan WOOP.
Kali ini Sha tebus 
 
 Exclusive Stationary Set - 1500 point
Dapat green bag, pensil case, note book + pen dan dua button badge.

http://www.woop.my/?friend=207531
 Nak joint??
Klik WOOP

 
Rewards yang ohsem

 
Rewards baru untuk ditebus..
Produk Quaker Oat

 
Inilah antara Big Mission yang kita kena buat..

Sha Share satu ye..
 
Memula pilih mission..
Tengok dia suh kita buat apa..
Macam yang ini, dia suh copy link dan share dekat Facebook..


 Kita screenshot post yang kita share dekat FB dan upload dekat woop..
Bila dia dah verified dapatlah point..

2 comments:

  1. dok simpan point lagi... tak tau nak redeem apa..

    yang nak, dah habis pulak.. huk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kali ini banyak mende menarik boleh redeem..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »