Friday, September 22, 2017

Novel Tajul Zulkarnain

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Novel yang Sha tunggu-tunggu dah sampai..
Novel ini Sha pre-order dengan Tajul Zulkarnain..
Yang best bila buat pra tempahan atau beli terus dengan penulis,
kita akan terima cenderahati dan tandatangan penulis di buku..
Tidak percaya?? Jom tengok..

 
Buku sudah sampai pada 21.09.2017..

 
Buku, Metal bookmark, fridge magnet dan sticker..

 
Tandatangan dan ucapan istimewa dari penulis..

 Penanda buku

Nak beli buku ini? Tengok gambar bawah ini..
https://www.facebook.com/tajulzulkarnain

2 comments:

  1. dalam plan nak beli.. hehehe.. sebab teringin nak baca isi dalamnya.. cover buku ni sangat lah rare ^^

    ReplyDelete
  2. bookmark dia memang terowsemm...!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »