Tuesday, September 12, 2017

When Blood Calls by J. K. Beck

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Novel Bahasa Inggeris pertama untuk bulan ini.. 
Punyalah lama masa yang Sha ambil untuk habiskan novel ini..
Nak buat macam mana..
Asyik tengok rancangan masakan korea dan drama korea..
Kalau baca pun a few muka surat je.. Hehehe..

Novel ini mengisahkan tentang peguam ohsem bernama Sara..
Berkenalan pula dengan Luke, vampire yang gorgeous..
Bila peguam bertemu vampie.. Memang kebaboom la..
Menarik cerita ini..
Tapi banyak sangat selingan tu yang lambat habis.. 

Sha start baca 03.092017 dan habis pada 10.09.2017..

5 comments:

  1. Hello, hope boleh follow balik blog saya dan lihat produk merawat ekzema. tq! https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha....seronok tengok orang rajin baca. Diri sendiri tetap mcm dulu. Mood rajin baca tak mai mai haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak.. Maybe satu hari nanti akak pun suka membaca..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »