Saturday, September 16, 2017

Temani Aku Selamanya oleh Pena Kayu

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Memula Sha baca tajuk novel ini, Sha agak cerita misteri..
Walupun gambar kulit depan itu nampak macam happy je..
Hahaha.. Teruk sangat dah ketagih membaca buku seram ini..
Tapi bila baca sinopsis rupanya cerita cinta..
Lepas itu kawan kerja pun cakap novel ini menarik..
Sha memang perlahan sikit kalau baca novel cinta..
Tapi bila dapat feedback dan review ok pasal buku ini, Sha pun setuju nak baca.. 

Okay.. First yang Sha rasa..
Carl sangat annoying.. Hahaha..
Memang penulis berjaya mewujudkan watak Carl tu dengan sangat ohsem..
Sangat meruntun jiwa.. Hahaha..
Kejap rasa macam menyampah lepas tu kejap lagi kang rasa macam sweet sangat..
Nirina memang sepadan untuk Carl..
Cerita cinta yang bermula dengan salah sangka dan sedikit kekeliruan..
Sangat menarik dan berjaya buat Sha baca sampai habis.. 

Sha baca dan selesai pada 13.09.2017..

Buku Terbitan Idea Kreatif

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »