Sunday, September 10, 2017

Kenangan di Facebook #4

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini Facebook share balik memori 4 tahun yang lepas..
Tahun 2013 yang sungguh mencabar...


Baru 6 bulan dah sebok nak berdiri..
Masa ini dia skip merangkak.. Hehehe..

Kakak Amani yang comel..


Masa ini Imani tembam sungguh..
Sha cuti tanpa gaji jaga Imani..
Merasalah jadi suri rumah tangga sepenuh masa..

10 comments:

  1. Wah, semua comel-comel! <3

    Anyway, Assalammualaikum dan haii! :D
    Untuk pengetahuan awak, Nisha sudah tag awak untuk satu segmen ya <3
    Segmen itu sangat simple dan ada hadiah yang merupakan hadiah misteri serta wang. B)
    Jemputlah join yaa bila ada masa nanti ^^
    Lagi ramai lagi meriah! hehe :*

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-paling-mudah-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. TQ Nisha sudi tag saya..Insya Allah saya cuba joint ye..

      Delete
  2. dah besaaar dah amani sekarang. Tembamnya dia waktu kecik. :D

    ReplyDelete
  3. Wah wah cepat anak Sha besar kan. Bila tengok gambar lama dah rindu sama mereka bam bam dulu

    ReplyDelete
  4. hihi throwback ...samalah mcm syamimi...10 bulan dia dah berlari

    ReplyDelete
  5. Wah, comel-comel sumanya.. geram plak tengok..

    ReplyDelete
  6. bagus juga fb buat share memori macam ni dapat juga imbas gambar dulu2, comel2 anak sha

    ReplyDelete
  7. cepat jeakan anak membesar..tak sedar pun bila membesarnya..huhu

    ReplyDelete
  8. sweet kan fb ni.
    kekadang ingat kan kita perkara yg kita share few years back.
    aduhai...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »