Friday, September 22, 2017

Mat Kool : Fruity Bug

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gabungan rasa nenas dan strawberri yang ohsem..
Warna dia pun cantik dan menawan..
Masa Sha beli ini harga promosi.. RM1.55 je..
Kalau harga asal RM1.90..

Makan pula bersama yang tersayang..
Dalam satu paket boleh di bahagi dua..
Pergh!! memang sesuai sangat makan masa dating dengan encik suami.. Hehehe..


 Yang warna kuning itu rasa nenas, pink pula rasa strawberi..
Memang sedap dan mengancam..

5 comments:

  1. sha dah try dah tapi sha suka yang lagi satu, pink putih tu hehe

    ReplyDelete
  2. Wahh nmpk mnyelerekan ni. Cute pulak tu..

    ReplyDelete
  3. anak aida nak beli ni.
    tapi lom nyempat nak beli, sha ha ha ha...
    lately ni cuaca sgt la tak betol.
    jap ujan. jap panas.
    anak-anak aida amat lah senang demam, sha.
    itu yg dok bertangguh.
    jimat. sepaket boleh share 2 org ha ha ha :)

    ReplyDelete
  4. Selalu nampak kat iklan di tv tapi belum beli lagi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »