Wednesday, January 6, 2016

Hipsters Coffee di Kampung Gajah

Assalamualaikum..
Biasanya bila hujung minggu je, ataupun ada cuti lama Sha pasti akan balik ke Kampung suami..
Kemudian ke Ayer Tawar, kg Sha.. Bila balik kampung ini, mulalah jalan-jalan nengokkan apa yang menarik, supaya boleh dikongsikan di blog Sha ini..

Sebenarnya dah lama perasan Gerai tepi jalan ini..
Cuma sebelum ini x berkesempatan nak singgah..
Kebetolan setiap petang Jumaat ada pasar malam dekat Pekan Kampung Gajah ini..
Maka kami pun berjalan-jalanlah di Pekan..

Kedudukan gerai Hipsters Coffee ini betul-betul berhadapan dengan stesen minyak shell..
Memang mudah sangat nak cari..
Dari tepi jalan utama pun boleh nampak..
Bunner dia cantik dan ohsem..

Macam biasalah, Sha akan mencuba perisa Mocha..
Alhamdulillah.. sedap dan ohsem..
Harganya RM4.50 sahaja.. Cup dia jenis besar...

Kalau lalu atau pergi ke Kampung Gajah, bolehlah mencuba..

 
Selalu tengok kaum adam yang berjual..
Kali ini cik akak yang chomel..
First time sebenarnya..

Menu standard.
 
 Special menu pun ada..

Sebelum ini Sha ada Share juga pasal Apa itu hipster? 
Jemputlah baca ye..

4 comments:

  1. best juga kalau dapat minum dicuaca panas, nyaman je tekak kan, ntah bila akak nak ke sana pun tak tahu lah

    ReplyDelete
  2. sedap kan coffee nie..gelas pun besar hehe

    ReplyDelete
  3. Seronok ea kak boleh try memacam brand.. tapi, yang penting, kena sedap kan..

    ReplyDelete
  4. ehehhe macam2 skrang ni.. nak pilih pun jadi rambang mata..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »