Shoplinks.Asia

Thursday, January 28, 2016

Filem Bajrangi Bhaijaan

Assalamualaikum...
Pergh!!! X sangka watak budak dalam Filem Bajrangi Bhaijaan ini guna nama Shahida..
Suka and excited lak nak tengok..
Sebab nama dia sama ngn nama kita awak...

Pastu bila baca dekat Blog : Little Weirdo pasal review Filem Bajrangi Bhaijaan ini, lagilah teruja nak tengok... Best rupanya cite dia...
Pelakon utama dia Salman Khan, Kareena Kapoor dan Harshaali Malhotra (Bawa watak Shahida/Munni).. Pergh!!! Sama ngn nama kita awak.. Sajalah nak bagi tahukan.. hehehe..

Filem yang sangat menyentuh perasaan..
Walaupun budak tu x bersuara tapi ekspresi muka dan gerak tubuhnya sangat meyakinkan...
Watak yang dibawa oleh Salman Khan dalam cerita ini sangat sweet..
Tapi kalau realitinya, ada ke lagi lelaki yang begitu..
Terlalu lurus dan juga jujur... 
Cam dah pupus je.. hehehe..
Yang paling best citer nie xde seksi2 dan seksa2..
Tu yang paling best.. Kalau x tu asyik2 nak tayang badan je..

Oh ya.. kita x tengok lagi Dilwale..
Sebab katanya filem ini lagi best dari Dilwale..
Tapi memang bestlah.. Menyentuh perasaan..



Pesanan penaja.. yang mana baik amik jadikan teladan..
Yang x baik kita jadikan sempadan..
Ok..!!!
Baca juga kritikan mengenai Bajrangi Bhaijaan ini di Blog Rusuk Kiri.
Boleh juga baca review di FB Fuad Akmal.

4 comments:

  1. hahaha..sama laa akak x tgk lg dilwale..tgk citer ni suka bab lawak tu..dan bab sedih tu..yang lain tolak tepi...

    ReplyDelete
  2. citerrr ni mmg sngt sngt sngt best!!! sy bg 10/10 bintang. dilwale plak sy bg 7/10 bintang: D

    ReplyDelete
  3. tak tengok tunggu ada mood nak layan baru tengok hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI