Thursday, March 3, 2016

Withdraw Duit di ATM Maybank Tanpa Kad

Assalamualaikum...
Hye semua..
Mesti pernah terjadikan, wallet or duit tertinggal..

Kalau dekat, boleh juga patah balik amik..
Bila jauh, nak patah balik macam mana ye x..

PERINGATAN!!
Pengguna Maybank
Mesti ada Online Maybank2u
Smartphone untuk melayari internet..

Stepnya mudah sahaja..

 Firstly login dulu Maybank2u

 Pastu Click Transfer

 Click Open Cadless Wtihdrawal

Masukkan no fon penerima, nama dan juga amaount yang nak dikeluarkan.
Jangan lupa tick dekat terms and condition tu
Pastu klik continue

 Request TAC. Pastu klik Confirm

 Nanti dia akan anta no pin dekat no fon yang kita masukkan td..
Lepas dia bagi no pin dekat hp kita, bolehlah pergi dekat atm yang terdekat dan masukkan no pin yang diberi untuk keluarkan duit. (Maaflah tertinggal part nie.. Hehehe)
Ada caj yang dikenakan ye..
Untuk setiap transaksi akan dikenakan rm1..

Semoga bermanfaat..

6 comments:

  1. Duit cash nanti dapat kat mana? Tak faham part tue.

    ReplyDelete
  2. lepas last step tu, macam mana nak dptkan duit tu? hehe

    ReplyDelete
  3. ooo boleh ya tanpa kad..baru tahu

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnye kalo gini..CIMB ada x

    ReplyDelete
  5. tak tahu pula boleh buat macam ni, wowww.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »