Thursday, March 7, 2019

Tempah Penanda Buku

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam Penanda Buku yang Sha tempah dengan Nad (Pemilik Blok Anak Denesor) sampai ke tangan.. Sha suka tengok hasil kerja Nad di Instagram beliau.. Boleh tengok di SINI.. Sampul raya, kad kahwin, keychain dan lain-lain lagi.. Terjahlah ye.. Bila dah tersuka dan tertarik, Sha pun mesejlah Nad tanya kot dia boleh buatkan Penanda Buku untuk Sha.. Nad setuju.. Maka inilah hasilnya.. 3 warna dan design pilihan Sha yang Nad cetak.. Dengan kata-kata hikmah mengenai buku yang berbeza-beza di setiap penanda buku ini.. Penanda buku ini cadangnya Sha nak bagi kepada kawan-kawan yang akan menerima hadiah secara terus dari Sha.. InsyaAllah ada rezeki anda mungkin salah seorang yang menerimanya..

50 keping ini.. Sha pilih kertas brown paper.. Sebab nampak klasik je.. hehehe.. Yang ada paper clip tu Nad bagi je dekat sha.. Katanya sayang nak buang..

Kalau berminat, bolehlah roger-roger dengan Nad melalui medium dibawah..
Blog - Anak Denesor
Instagram - @anak_denesor
Instagram - @anakdenesor

21 comments:

  1. Cantiknya. Siap ada banner blog lg ye kak Sha. Hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ha.. selalu dapat yang ada reben ini.. hehehe..
      boleh dipertimbangkan cadangan ini..

      Delete
  3. Macam-macam idea ulat buku ni kan hehehee...
    Mrs. A tak terfikir pulak nak tempah bookmark.
    Nampak sangat jarang gunanya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha wajib ada penanda buku ini.. Tak suka buku kena kelepet.. hahaha.. Kadang apa yang jumpa je jadi penanda buku..

      Delete
  4. Ok jugak ni... Penanda duit ada? he he he

    ReplyDelete
  5. saya kalau ada penanda buku hilang ntah kemana, last2 guna je benda yg nampak utk buat penanda..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang nie pun selalu buat juga.. hahaha.. paling kerap duitlah..

      Delete
  6. comel2 belaka. skrg ni susah nak cari penanda buku sbb org sudah rajin membaca melalui hp je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Sha pun kadang-kadang baca guna hp juga..

      Delete
  7. omai..thanks kak sha..siap buat entry ag..hehe

    ReplyDelete
  8. nice :)
    aida ni bukan tak nak tempah penanda buku.
    malas membaca.
    camne nak tanda buku? ha ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »