Thursday, March 28, 2019

Wonder Park (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tonton filem ini di Pawagam TGV Family Friendly.. Sebab adik Sha bawa anak dia joint kami.. Anak nya belum 2 tahun lagi.. Masuk panggung ini tak adalah risau sangat sebab sound sistem dia dan suasana mesra kanak-kanak.. Orang yang menonton pun tak boleh nak marah kalau kanak-kanak bising.. Harga tiket kanak-kanak RM5 dan dewasa RM10..

Wonder Park ini anak-anak Sha yang pilih nak tengok.. Mereka suka dna seronok menonton filem ini walaupun dalam bahasa inggeris.. Pada Sha ceritanya memang best.. Mesej yang disampaikan pun sebenarnya sangat kena untuk ibu bapa.. Bebaskan anak-anak berimaginasi dan bereksperiment tapi dalam masa yang sama kena pantau dan pesan kat anak-anak jangan sampai mengganggu jiran tetangga serta merosakkan harta benda awam..


11 comments:

  1. Seronok tengok movie ramai2..

    ReplyDelete
  2. Suka anak-anak bila cuti sekolah..dpt tgk movie kartun ya :)

    ReplyDelete
  3. Wonder Park sama tarikh tayangan dia dengan Upin & Ipin

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya wonder park ini awal sikit dari upin ipin..

      Delete
  4. cuti sek ni cerita yg dky dgn anak2 laa menguasai pawagam­čśä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Anies.. meriah dengan tayangan kartun je.. Boboiboy je tak keluar cuti sekolah nie.. Kalau tak boleh marathon sekali.. Anak-anak Sha minat juga..

      Delete
  5. musim cuti byk juga wayang dgn kartun

    ReplyDelete
  6. Seronok the movie ramai-ramai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »