Sunday, March 3, 2019

Happy Birthday Nur Imani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini birthday Imani yang ke 6.. Besar dah anak dara ini.. Tak ada sambutan ke apa ke.. Cuma belikan Imani sepotong kek cheese di Secret Recipe dan makan di rumah.. Tak ada sambutan sebab Imani dan Amani nak tengok wayang Upin Ipin hujung bulan ini.. Maka tak adalah sambutan hari jadi.. Memang Sha beri mereka pilihan.. Kalau nak buat sambutan hari jadi di sekolah, tak adalah wayang Upin Ipin.. Masing-masing pilih nak tengok wayang, jadinya sepotong kek sahajalah.. Lagipun Imani baru je kembali sihat.. Memang dalam pemantauan lagi..

 Hokaido Tripple Cheese menjadi pilihan Imani..

Mak doakan semoga Nur Imani diberi kesihatan yang baik, membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

13 comments:

  1. Selamat hari lahir, Imani. Semoga menjadi anak yang solehah dan dikurniakan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir Imani, moga jadi anak yang solehah akak doakan ... :)

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah Nur Imani
    Semoga jadi anak solehah

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday moga jadi anak solehah

    ReplyDelete
  5. Penting.. Imani sihat ya nak.
    Selamat ulangtahun kelahiran Imani. Jadi anak solehah .Aamiin.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Imani...semoga ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  7. Sanah helwah imani semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu Dan ayah

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir.. Semoga d'berikan kesihatan yg baik, umur dan rezeki yg d'berkati.. Amin

    ReplyDelete
  9. Happy 6th birthday Imani ;-)

    ReplyDelete
  10. happy birthday nur imani..smoga jd ank yg solehah..sedap kek tu

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir imani... semoga kembali sihat dan ceria seperti selalu...

    ReplyDelete
  12. awww happy birthday imani! Semoga membesar sihat dan cerdas :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »