Sunday, March 10, 2019

Cabutan Bertuah Sempena PBAKL 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..


Perkara yang baik, haruslah dikongsi bersama, ye tak.. Cuma perlu keluarkan modal RM25 dan anda berpeluang menang hadiah cabutan bertuah.. Bukan dari Sha tapi dari posting dibawah.. Sha kongsikan disini, manalah tahu rezeki anda kan.. Beli buku dan menang cabutan bertuah..

Post asal di SINI..


CABUTAN BERTUAH SEMPENA PBAKL 2019.
Kepada penggemar buku dan novel. PBAKL yang bakal tiba nanti, apa kata kalau cik kak nak bagi hadiah cabutan bertuah kat korang? Bukan RM10, bukan RM20 bukan RM50 TAPI....
HADIAH UTAMA RM100 + BUKU TERBITAN PBAKL 2019 (Love Mr. X tulisan June Zaidi)

BERAPA ORANG PEMENANG? 
Buat masa ni cik kak nak sponsor sorang saja dulu tapi kalau sambutan menggalakan mungkin pemenang akan bertambah lagi. Jadi sila share supaya dapat banyak penyertaan.


DURASI : Sekarang sehingga 25 Mac 2019.

CARA PENYERTAAN :
SANGAT MUDAH, MUDAH DAN MUDAH!
Hanya spend RM25 untuk Antologi Cerpen Ganjil (seperti gambar dibawah) dan anda layak untuk sertai.


Q & A :
1) Q : Jika saya pernah membeli sebelum Cabutan Bertuah ini berjalan, adakah saya layak.
A : Ya anda layak.

2) Q : Boleh hantar berapa penyertaan?
A : Satu buku, satu penyertaan.


3) Q: Bagaimana pembayaran dibuat kepada pemenang?
A : Instant Transfer atau mana-mana yang memudahkan pemenang dan penganjur.


Jadi apa tunggu lagi? Marilah order sekarang. Klik link wasap ini untuk tempahan. Mana tahu andalah pemenang bertuah itu. Shopping habis di PBAKL nanti. www.wasap.my/60132537008

5 comments:

  1. mudah2an rezeki menyebelahi sha...

    ReplyDelete
  2. All the best,Kak Sha. Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang. Saya dah melabur untuk beli buku bulan ni. Jadi, kena kurangkan sikit sekarang­čśů

    ReplyDelete
  3. Best juga bila ada cabutan bertuah, lagi2 hadiah yg ditawarkan mmg kesukaan ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »