Sunday, March 10, 2019

Cun #2: Generasi oleh Artis-artis Komik-M

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini merupakan komik tanpa dialog.. Namun cerita yang disampaikan oleh setiap penulis berjaya memberikan rasa yang menakjubkan pada Sha.. Tanpa dialog pun berjaya menyentuh perasaan.. Memang sangat menarik dan memberikan pengalaman baru pada Sha.. Tahniah buat semua penulis dan team Cun #2 ini..

Sha baca dan selesai pada 09.02.2019..

(ebook : PNM e-Reader)

Antologi baru Komik-M yang menampilkan karya-karya pilihan juri dan pilihan editor daripada peraduan Cabaran Komik Online Malaysia 2016 (CKOM2016) yang dianjurkan oleh portal komik Malaysia, MatKomik.com dengan kerjasama Komik-M.

Terbitan : PTS Publications

3 comments:

  1. sekali tgk cover dia ni mcm gmbr erra fazira hahaha

    ReplyDelete
  2. hampir terbeli buku ni hari tu dekat book cafe, takde dialog rupanya. tak taulah anak2 faham tak kalau tengok buku ni hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi beli/tengok buku tanpa dialog ni :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »