Tuesday, March 5, 2019

Variety Show - 2 Days & 1 Night

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tertengok klip pendek-pendek pasal rancangan ini dekat Youtube.. Nampak macam menarik.. sebab rancangan variety ini memang kelakar.. Nak makan kena main game.. Nak tidur luar atau dalam kena main game.. Artis yang nampak cool dan seksi pun boleh bertukar dalam rancangan ini.. Hilang handsome dan seksi nya.. hehehe.. Kalau nak tengok penuh pun ada dekat Youtube.. Pergi je dekat Channel KBS World TV atau Klik SINI.. Memang diorang upload penuh siap ada sarikata Bahasa Inggeris lagi.. Cuma kena pastikan internet handphone banyak je.. Hehehe.. Tak payah nak download ke apa.. Sha tengok tak ikut turutan pun.. Klik mana yang nampak menarik.. Memang layanlah.. Tambah kalau diorang kena tugasan memperkenalkan makanan atau tempat menarik.. memang best..


Episod juga dimuat naik dengan sarikata Bahasa Inggeris secara mingguan di YouTube saluran rasmi KBS. Artis yang masih bersama untuk rancangan ini ialah Kim Jong-min, Cha Tae-hyun, Kim Joon-ho, Defconn, Yoon Shi-yoon, Jung Joon-young dan pelatih Lee Yong-jin. Moto pertunjukan ini adalah "Real Wild Road Variety." Konsep utamanya adalah untuk mengesyorkan pelbagai tempat menarik yang dapat dilihat oleh penonton di Korea Selatan. Penggambaran untuk setiap perjalanan baru biasanya dilakukan 2 minggu sebelum disiarkan di KBS2.



7 comments:

  1. sha duk download show ni kat kawan tapi takpernah tengok hehehehe ehhh blog akak da bertukar wajah eh

    ReplyDelete
  2. Best juga layan cerita Ni ye

    ReplyDelete
  3. Selalu tengok kat astro dulu sebab adik layan cerita ni, kita pun tumpang sekaki..

    ReplyDelete
  4. dulu layanlah sekejap perangai kang ho dong and the geng sblm ada running man hehe

    ReplyDelete
  5. saya tak follow dari first season tapi start tgk season 3 sebab joonyoung..hehe. tapi memang best la show ni dan banyak juga episode yg best terutama bila ada guest artist.

    ReplyDelete
  6. kekdg layan jg..sekrg tinggal 5 org..jung joon young dah kena tahan polis..byk skandal.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »