Thursday, March 7, 2019

Random Photo #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom tengok gambar yang Sha share.. Kali ini ada Sha bubuh video Imani menyanyi semasa menunggu nak keluar dari Hospital Ipoh baru ini..

Video masa Imani di hospital selepas keadaannya semakin pulih.. Masa ini dia dah mula ceria dan berceloteh.. Siap suruh rakam dian menyanyi..

 Aksi amani dan Imani bila nak tidur.. Mesti saling berpegangan tangan sebelum terpisah jauh.. Hahaha..

 Lama tak makan kek sceret Recipe's, maka belilah satu.. Hokaido Triple Cheese.. Memang mewah dengan rasa cheese..

Tak tahu nak makan apa, Sha buat nasi goreng sardin dan wedges je.. Wedges tu paling senang.. Kentang potong lapan lepas tu salut dengan tepung bestari pedas dan goreng.. Memang best..

8 comments:

  1. waalaikumussalam. alhamdulillah syukur atas segala kurniaan rahmat Allah Taala. moga anak2 makin sembuh sihat kepada asal. mereka adalah kekuatan kita :)

    ReplyDelete
  2. amboi ceria betul dia dpt keluar hospital ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun.. Masa nie baru lega rasa hati..

      Delete
  3. Harap2 Imani dah sembuh sepenuhnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih dalam pemantauan WP.. Sampai umurnya 10 tahun.. huhuhu..

      Delete
  4. ohhh sweetnyaaa masih nak pegang tangan. klu anak buah myra nak sayang2 pun xnak kena flying kick lg. boys.

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. lama x jengah SR, sha.
    kek baru tu ekk? nampak sedap teramat!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »