Tuesday, March 5, 2019

Sukan sekolah 2019 - Amani & Imani

Assalamualaikum..
hye semua..

Pagi tadi Sha ke sekolah Amani dan Imani untuk acara sukan tahunan.. Kali ini sekolah buat berasingan acara sukannya.. Untuk Tahap 1, Pra Sekolah dan Pendidikan Khas dilaksanakan pada hari ini.. Manakala untuk Tahap 2 pula, acara sukannya diadakan pada hari Khamis dan Tahap 1 diberi cuti..  Bila buat berasingan macam ini, sukannya habis awal.. Pukul 10.30 pagi dah penyampaian hadiah.. Pukul 11 dah boleh balik.. Memang cepat dan pantas..

Amani masuk acara sukaneka dan menang hadiah saguhati.. Dapat bekas air dan nasi ayam.. Manakala Imani pula masuk larian 50 meter dan sukaneka.. Kedua-duanya johan.. Memang sukalah dia.. Adik dapat pingat 2 dan pek makanan..


19 comments:

  1. alahai kjap nya haha tapi okay jugak sebab sekarang panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebudak tahap 1 kan.. bukan boleh lelama.. mak ayah yang tunggu pun suka kalau habis awal.. hehehe..

      Delete
  2. nmpk certain sekolah dh start sukan...sekolah anak akak belum lg..tahniah amani & imani..tp skarang cuaca tgh panas..kesian la kt bdk2 kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak laam lagi nak puasa kan.. tu yang dah start sukan..

      Delete
  3. Meriah hari sukan, seronok kita tgk anak bersukan

    ReplyDelete
  4. Handal Imani lari ya. Tahniah dapat Juara tu. Hehe

    ReplyDelete
  5. Hebat Amani dan Imani ..tahniah jadi johan

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tunggu turn anak masuk acara sukan macamni. Mesti mak2 pun excited..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. part mak excited tu memang tak dinafikan..

      Delete
  7. double thumbs up for u girls!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »