Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Thursday, February 23, 2017

Akaun Goodreads Amani

Assalammualaikum..
Hye semua..

Pada Sha, akaun Goodreads ini bagus untuk kita keep track buku apa yang kita dah baca..
Sebab tu jugalah Sha buat satu untuk Amani..
Disebabkan Amani tak ada lagi akaun Facebook, maka Sha buatkan e-mail Google untuk dia..
Jadi sekarang, Sha dah boleh update buku apa yang Amani baca..
Supaya bila Amani besar, dia tahu dia dah banyak membaca..
Sha yang update.. Amani tak ada akses untuk semua ini..
Bila dia dah faham konsep betul dan salah, mungkin Sha akan dedahkan dia ada teknologi..
Sekarang tak boleh lagi..

Kepada yang ada akaun Goodreads, bolehlah add Amani ye..
Goodreads : Amani

https://www.goodreads.com/user/show/65215651-amani-dzulkafli
 

6 comments:

  1. Tahniah amani dah ada akaun goodreads. Acik ana pun takde akaun tu. 😘

    ReplyDelete
  2. Bagus juga ada akaun ni rupanya...
    tapi mrs pip bukanlah pembaca buku tega,
    Apapun, nice sharing...
    Lepas ni maybe mrs pip nak daftar satu untuk rujukan anak2 mrs pip juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun bukan pembaca tegar.. Boleh je joint Mrs Pip..
      untuk keep track buku yang kita baca..

      Delete
  3. lea dh daftar tapi tak berapdet sbb tak baca buku.. haha.. teruk betulkan.. Sha memang terbaik bab baca buku..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI