Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Sunday, February 26, 2017

Gardenia Quick Bites : Double Choc

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini adalah review peribadi..
Tidak berbayar dan tidak ada kena mengena dengan Gardenia..
 
Snek feveret ini bila rasa nak menguyah kat opis..
Rasa coklat dia yang mewah..
Kemudian berintikan coklat.. Pergh!!
Memang ohsemlah untuk lepaskan stress...

Kalau korang penggemar kek coklat, mesti korang akan sukakan muffin nie..

Tambahan pula dalam pek ini ada dua biji muffin..
Dibungkus berasingan.. Memang bestlah..

 
My feveret bila stress..
 
 
dua pek comel muffin..

12 comments:

  1. Teringin nak rasa double choc ni. produk gardenia mmg terbaik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom rasa.. mana tau kena dengan selera..

      Delete
  2. Gardenia ni kelebihan rotinya... bila saya balik ke Sibu, tentu saya beli berbungkus-bungkus dari KLIA... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu En. Azlan.. Rotinya sangat sedap dan lembut.. Saya memang suka roti Gardenia terutama sekali roti kosong dia..

      Delete
  3. Muffin ni my favourite dari sekolah rendah lagi.. XD

    ReplyDelete
  4. wah sedap...kat sabah xda ni...kalau g kl baru lah dapat rasa

    ReplyDelete
  5. aida pernah beli utk anak2 dara.
    sebab ada satu pagi tu tak sempat buat kan bekal diorang.
    singgah 7e and belikan diorang.
    sedap ekk? patut la pastu diorang repeat beli kalau masuk 7e.
    aida sendiri x pernah rasa, sha.

    ReplyDelete
  6. Opppsss sodapnye.. coklat feberet kite.. tak cuba lagi yg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba Lea.. jangan tak cuba.. sedap di tekak Sha.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI