Wolf Fever (Heart of the Wolf Series, # 6) by Terry Spear - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, February 17, 2017

Wolf Fever (Heart of the Wolf Series, # 6) by Terry Spear

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah tak baca novel English..
Untuk 2017, novel Wolf Fever by Terry Spear menarik perhatian Sha..
Novel English yang pertama untuk tahun 2017..
Novel ini sebenarnya dari siri Heart of The Wolf..
Yang Sha baca nie siri yang ke enam..

Menariklah pada Sha kisah serigala jadian..
Warna merah dan kelabu..
Ada yang hidup dikalangan manusia..
Ada juga yang hidup dalam komuniti mereka sahaja..
Pekan kecil yang terdiri daripada serigala jadian..

Kemudian ada masalah dimana seorang perempuan tanpa sengaja digigit..
Ada kuasa psikik dan sangat kuat melawan kehendak pertukaran..
Lepas tu masalah mereka yang bertukar jadi serigala dan tak boleh bertukar jadi manusia semula..

Tak sesuai untuk bacaan kanak-kanak ye..
Sebab novel ini 18sx..

Sha mula membaca pada 11.02.2017
Tamat pada 13.02.2017

Wolf Fever (Heart of the Wolf Series, # 6) by Terry Spear

10 comments:

  1. Hebatnya, akak ambil masa 2 hari je untuk habiskan satu buku? kalau saya mahu sampai seminggu belum habis lagi hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Minat Syed..
      Inipun lama dah tak baca novel BI..

      Delete
  2. Kenapa serigala jadian dan bukan kucing jadian? Mungkin menggambarkan wajah serigala yang lebih ganas dan suka memburu... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkinlah kot tapi rasanya macam ada je cerita pasal kucing jadian.. macam pernah baca tapi tak ingat di mana..

      Delete
  3. kalau busyra mmg tak tau habis bila. hehe

    ReplyDelete
  4. Uih cepat jugak kak sha bace. 2hari je. Keep it up kak sha !

    ReplyDelete
  5. Sekejapnya akak baca buku! Fuhh siqah sebulan pun tak tentu habis lagi ;D keep it up kak!

    ReplyDelete
  6. hebatnya sha 2 hari jer..kalau MV mau berbulan ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..