Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, February 11, 2017

Ini Buku Seram! oleh Resmanshah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel yang ke tujuh untuk Bulan Februari..
Wah!! Momentum makin bagus ini..

Buku ini merupakan koleksi Cerpen Seram Resmanshah..
Ada 24 cerpen pendek didalamnya..
Baca atas risiko sendiri..
Tak Percaya, cubalah..

Antara tajuk cerpen dalam buku ini:-
Cinta Bunian
Hantu Batu Nisan
Saka
Drakula Di Vila Usang
Kisah Toyol
Pakcik Takut Hantu Tak?
Cermin Puaka
Pakcik Tu Dah Mati!!!
Ada Pocong Di Sekolah
Hantu Belaan Pakcik Kordin
Hantu Belaan Mak Piah
Hantu Lori Buruk
Cerita Ke-13
Lori Berpenunggu
Banyangan Bayang Baya
Budak Misteri Di Rumah Bo
Pondok Telefon Di Hujung Kampung
Jangan Buka Bilik Itu
Terbalikkan seluar Dalammu
Jangan Menyanyi!!!
Cepat Keluar Dari Tandas Itu!!!
Peramal Nasib
Surat Misteri
Pokok Tua Di Tepi Kubur

Apa yang Sha boleh simpulkan mengenai buku ini ialah..
Memang best.. Memberi keseraman dan juga jenaka pada pembaca..
saat kau serius membaca tetibe je terus kau tergelak dengan bersungguh-sungguh
Twisted yang tidak disangka-sangka tau..

Ini Buku Seram! Oleh Resmanshah

10 comments:

  1. Rajinnya akak baca buku. kalau dah hobi tu kan, bukan boleh tahan hehe. Lagipun membaca tu satu amalan yang bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. bila dah hobi, macam tu la Syed..
      Tapi kenkadang, akak stuck juga..

      Delete
  2. Wah macsm 2 . Tajuk terbalikkan seluar dalammi.. tu nampak macam lucu jer hiii

    ReplyDelete
  3. macma best je buku ni .. aril dh follow blog ni . jom follow blog aril balik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best Ariel.. Trylah baca..
      Tq follow sini..

      Delete
  4. Rajin kak sha beli buku.. K sha beli dekat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya akak beli online je Anis.. kalau buku baru dekat Karangkraf Mall, KarnaDya Publishing or MPH Online store.. buku preloved pula dekat IG of Group Facebook..

      Delete
  5. Waah serammmm lg..haha sy smbil bleh la klo bca bku tatutt..terasa keseramannya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI