Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, February 13, 2017

Curi-curi Suka oleh Liyana Zahim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah nak baca novel ini..
Masa mula-mula library Sha dapat buku ini lagi Sha dah nak baca..
Tapi asyik terlupa nak pinjam je..
Ini baru berkesempatan nak pinjam dan baca..

Novel in not bad..
Memang tak jangka la dengan siapa di Tipah aka Wisya ini akan kawan dan kawin..
Paling tak sangka musuh dalam selimut tu...
Cerita ini memang beri pengajaran pada pembaca..
Kita nie kalau berkawan memang kena berhati-hati..
Bila dah kahwin, sikap saling mempercayai memang sangat perlu..
Merajuk biarlah berpada..

Okay tu je nak cakap..Hehehe..
Jomlah membaca..
Mula baca pada 08.02.2017
Selesai baca pada 10.02.2017..

Curi-curi Suka oleh Liyana Zahim

11 comments:

  1. rasa mcm pernah tgk cover novel ni tp xingat pernah baca ke tak..hihi

    ReplyDelete
  2. Prnh dgr tajuk dia nie..kkdg kwn yg pling rpt tu la musuh dlm selimut2 kn..nauzubillahminzalik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. bahaya kalau ada kawan macam nie..

      Delete
  3. Best doh bila library sedia novel cinta.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. ada tu memang ada Lea tapi koleksi lama..
      Yang terbaru kami pinjam di Perpustakaan Negara Malaysia setiap 3 bulan sekali..

      Delete
  4. tajuk macam cerita santai. tapi bunyi cerita macam serius.

    ReplyDelete
  5. serius juga ceritanya ni..memang benda mcm ni lah kita kena jauhi..musuh dlam selimut

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI