Contest : Review Novel Hijab oleh Aida Adia - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, August 11, 2017

Contest : Review Novel Hijab oleh Aida Adia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha joint lagi contest review novel..
Manalah tahu, ada rezeki kan..
Kalau korang nak joint boleh jenguk Facebook Novelis Rohaida Aida Adia..
Bukan susah pun, yang penting baca novel Hijab..

Tarikh tamat pada 20 Ogos 2017

 Penyertaan Sha di Facebook..

 Sambil ber OOTD kita share juga pasal Novel Hijab ini..

7 comments:

  1. Dah baca eview ni rasa menarik pulak novel Hijab ni.

    Btw kak, akak punya image hosting dah tamat kot. ada kotak please update kat belah scroll blog tu.

    // afifahaddnan

    p/s - coming from Elsalicious blog list and I want to notify you that your blog is included in my bloglist too :)

    ReplyDelete
  2. Good luck Sha!! Siqah baca review buku Hijab kat GR. Menarik jugak buku ni.

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya sha , all the best.

    ReplyDelete
  4. Ooooo patut laaaaaa.. Haisss x aci ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..