Shoplinks.Asia

Sunday, August 6, 2017

The Bride of Habaek (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hadoi.. Lama tak tengok Drama Korea..
Terjebak lak dengan drama The Bride of Habaek ini..
Cerita ini ada 16 episod..
Tapi Sha dah tertengok sebelum episod nya tamat..
Selalu itu memang tunggu sampai episod last keluar..
Tapi yang ini cam best pula..

Memang best walaupun tak boleh challenge Goblin..
The Bride Of Habek ini ada tarikannya yang tersendiri..
Dua karekter utama dalam ini comel..
Habaek dan juga So ah..
Masa Habaek mengaku dia Water God cam comel je..
Memang serasilah gandingan mereka berdua..

Pastu Sha tersuka lak dekat karekter DemiGod Shin Hoo-ye..
Karekter seorang lelaki yang nampak sangat menarik..

Tak tahulah apa kesudahannya..
Sebab masa Sha buat entry ini Sha berjaya tengok sampai episod 10 je..
Masih menunggu 6 episod lagi.. kikiki..

Korang dah tengok? Best ke?



15 comments:

  1. Mcm best la sha..nnt nak layan drama ni..

    ReplyDelete
  2. Amboiiii...saya ni tak boleh layan korea dah..nanti Ada org nak tgk dd..haha

    ReplyDelete
  3. Baru layan drama ni semalam tapi hambar lah. So malas nak tengok hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Tak kena dengan selera Farhana ye..

      Delete
  4. okay yang ni comel.. on going tapi tamo mula tengok lagi. ni pun baru habis tengok fight my way wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Yang ini comel.. Lambat lagi ini nak habis.. Huhuhu.. Seksa tunggu episod baru keluar..

      Delete
  5. Demam korea nampaknya.. Saya tak kan terpengaruh sama sekali.. Syuhhh syuhhh pergi main jauh2.. hahaha.

    ReplyDelete
  6. Hana pun terjebak haha biasanya memang tunggu dah complete baru tengok. Suka CEO Shin haha watak dia misteri tapi kesian betul dengan dia, bukan salah dia jadi demi god :( tak suka Bi Ryeom tu. Abah Hana pun terjebak sama haha tiap tiap minggu tunggu Hana download episod baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Tak suka bi Ryeom tu.. Jahat.. Kesian shin tu..

      Delete
  7. Walaupun drama nie masih ditayangkan kat TvN tapi huhuhu clash dengan drama favourite saya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI