Tuesday, December 3, 2019

Filem United States | Frozen II (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah bawa anak-anak tengok Frozen II.. Agak kurang sesuailah kali ini.. Cerita dia lebih dewasa.. Tak macam Frozen I.. Tapi Amani kata best.. Hehehe.. Okaylah.. Tak adalah wow sangat.. Cuma baju Elsa bila dia berjaya menyahut panggilan suara tu je yang sangat wow pada Sha.. Satu yang Sha puji cerita ini ialah hubungan adik beradik antara Anna fan Elsa tu bagus dicontohi.. 

Sha tengok di pawagam Family Friendly.. Harga tiketnya jauh lebih murah dari pawagam biasa.. Tiket dewasa RM10 dan kanak-kanak RM5 saja.. Untuk kami berempat, Sha cuma perlu bayar RM30 dan tambahan RM2 untuk booking fee.. Berbaloilahkan.. 

16 comments:

  1. nak pi tgk..sebab frozen 1 aritu da tgk..tak sabarr

    ReplyDelete
  2. rasanya kami akan tengok ejen ali. tapi tu la kena kuatkan semangat bila bawak anak2 pi panggung nanti. confirm depa nak tengok frozen. haha

    ReplyDelete
  3. tak dapat nk tengok lagi, mungkin tunggu keluar kt tv je kak.... murah betul harga tiketnya rm10 untuk dewasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini sebab pagi dan panggung Family Friendly..

      Delete
  4. Wahh, baru tahu ada family friendly gittew. Menarik heheheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat TGV memang ada cuma kadang-kadang lambat sikit.. selalunya filem yang dah seminggu tayang baru keluar dekat panggung Family Friendly ini.. depends pada tempat..

      Delete
  5. murahh...dan sebab sebelum pukul 12 tengahari...

    ReplyDelete
  6. ramai gak yg kat 1st movie better than yg ini..

    ReplyDelete
  7. wayang pun tayang cite2 mcm ni time cuti sekolah je..pandai kan heee

    ReplyDelete
  8. last week lecturer sy beria suh sy tgk cite ni. dia ckp best... rugi kalau tak tgk... tp smpi hari ni sy belum tgk lg hehehe

    ReplyDelete
  9. last week lecturer sy beria suh sy tgk cite ni. dia ckp best... rugi kalau tak tgk... tp smpi hari ni sy belum tgk lg hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »