Saturday, December 7, 2019

Komik | Hakoniwa Detective Agency 01 by Oka Okazaki

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik ini bersiri.. Sha saja cuba baca.. Nak hilangkan stress baca novel cinta yang tak best.. hehehe.. Menarik komiknya.. Pasal agensi detektif yang boleh tengok spirit.. Agensi ini dipunyai oleh seorang perempuan yang dijaga oleh seorang butler yang sangat melindungi.. Datang seorang budak lelaki, meminta pertolongan.. Rupanya budak lelaki itu dikerumi spirit.. Berjaya atau tak spirit itu dihalau, kenalah teruskan baca siri ini.. hehehe..

Sha baca dan selesai pada 04.12.2019..

Sha baca menggunakan aplikasi Oakbee..
Published March 2017 by Kadokawa Gempak Starz

4 comments:

  1. Rajinnyeee baca buku. Kita dulu suka juga baca komik..tp sekarang dah kurang. faktor usia kot hehehe.

    ReplyDelete
  2. macam best ja, nak try jugak lah. hehe

    ReplyDelete
  3. dulu zaman sekolah suka baca siri penyiasatan. my favourite detektif conan, sampai sekarang still simpan komik dia..hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »