Saturday, September 19, 2020

Komik | Aku, Kau & Hantu: Asrama oleh Artis-Artis Komik-M, Ben Wong, Hiroshikee, Aniff Zazali, Saaaf, Azhar Abdullah, Reja, ROWR

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik dari PTS ini memang ohsemlah.. Tajuk je dah mengujakan untuk dibaca.. Paling best bila komik-komik ini berjaya mengimbau zaman persekolahan walaupun tak duduk asrama.. hehehe.. Kemudian ada pula plot twist yang tak dijangka.. Mengejutkan bila dah rasa seram, eh tetibe bukan.. Bila tak berapa nak seram, eh seram lah pula.. Hehehe.. Memang mengancamlah..

Antara tajuk yang ada dalam komik ini:-
Hantu Penanggal oleh Ben Wong
Tolong Basuh Baju Aku oleh Hiroshikee
Bilik Hujung oleh Aniff Zazali
Bisikan oleh Saaaf
Kisah Budak Asrama oleh Azhar Abdullah
Geramang oleh Reja
Orang Sebelah oleh ROWR

Sha baca dan selesai pada 16.09.2020..


Published September 16th 2019 by Komik-M, PTS Media Group Sdn Bhd

9 comments:

  1. budak asrama dan hantu memang tak dapat dipisahkan hehe

    ReplyDelete
  2. aduh, scaryyyy baca klu time duduk asrama ni, atie duduk asrama bukak pintu dorm betul2 kubur cina, lol

    ReplyDelete
  3. hahaha...budak asrama memang sinonim dengan cerita hantu. cerita yg diperturunkan dari zaman super duper senior..tak tahu betul ke tidak

    ReplyDelete
  4. lama x baca komik. last baca bulan lepas. tu pun komik magik manis coklat

    ReplyDelete
  5. asrama dgn cerita hantu mmg x leh dipisahkan... tp yg peliknya ramai plak yg tercaya hehehe

    ReplyDelete
  6. Ramai penulisnya. mesti best ni, tajuk tajuk pun menarik tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »