Saturday, November 28, 2020

Cheesy Poppers Meal by Pizzahut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah lama nak cuba Cheesy Poppers ini.. Kebetulan semalam celebrate birthday Sha, belilah set untuk dua orang.. Berbaloilah sebab tengah diskaun 20%, kalau tak harganya RM38.30 untuk Pizza sahaja.. Walaupun sedikut kuciwa sebab tak sama macam poster, tapi okaylah.. Masih berbaloi untuk dibeli.. 

Rasanya okay dan menarik.. Sha paling suka Sweet Potato Fries tu.. Cuma makan lambat dia dah lembiklah sikit.. Kalau makan dekat Pizzahut mesti rangup je.. 

RM40.90 - Realiti.. hehehe..
Pizza Cheesy Poppers (regular)
Crispy Chicken Fingers (Patutnya Crispy Chicken Pop)
Sweet Potato Fries
2 tin Pepsi Black

Poster Pizza Hut.. 

11 comments:

  1. sedapnya! shida last mkn pizzahut rasanya masa bulan julai ritu xsilap..

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak pergi Pizza Hut. Adakah kena pergi. Hihihi

    ReplyDelete
  3. ngeh2.. dalam poster kena gempak kak..

    ReplyDelete
  4. Kak shaaaa! Happy belated birthday <3 Semoga akak bahagia selalu disamping keluarga tersayang! Semoga sentiasa dalam lindungan Allah. Nak wish dkt fb tapi lupaaaaaa.

    Mak aihh awat pizza hut mcm mahai pulak? Mcm tu pun dkt RM50 noh..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi cuba piza yang ni. Biasanya saya beli piza personal dengan mushroom soup je.

    ReplyDelete
  6. Lama dah xmerasa pizza..sejak PKP apa...lama betul Tu 😄

    ReplyDelete
  7. uish menu,baru ke ni mcm best je

    ReplyDelete
  8. waa happy belated birthday kak sha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »