Thursday, November 26, 2020

Jamuan Potluck di Pejabat

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini pejabat Sha buat jamuan potluck.. Masing-masing bawa seorang satu juadah.. Bila dah kumpul, jadi banyak.. Hehehe.. Yang makan kami-kami je dan beberapa rakan pejabat yang dijemput.. Saja buat jamuan makan-makan sambil meraikan pelajar paraktikal yang baru je mula praktikal dengan kami minggu lepas dan santai-santai.. Mereka juga turut meraikan kemenangan game Woodball minggu sebelum tu dan sambutan awal ulang tahun Sha.. Alhamdulillah.. Hari ini dapat kek keju.. Terharu pun ada bila ada yang ingat..  Meriah jamuannya.. Sha bawa roti jala, kuah kari ayam dan air.. Kawan-kawan bawa ketupat nasi, rendang ayam, laksa, risole sardin, nugget goreng dan kuih muih.. Memang kenyang sampai ke petang lah jawabnya..

Antara menu yang dibawa oleh kami-kami..

Kek coklat keju untuk meraikan kemenangan game Woodball.. Kek keju tu untuk sambutan awal ulang tahun kelahiran Sha.. Ohsem mereka ini..


10 comments:

  1. Port luck style memang lebih menarik, sebab banyak jenis makanan terhidang untuk dinikmati bersama!

    ReplyDelete
  2. bila potluck mmg syok..mcm2 menu ada...kitorang slalu ari jumaat rezeki mcm2 menu ada

    ReplyDelete
  3. rindunya nak potluck dengan kawan2 pejabat

    ReplyDelete
  4. potluck la yg plg best.. sbb makanan tu surprise hehe

    ReplyDelete
  5. bestnyaa bila kawan2 ingat besday kita =)

    ReplyDelete
  6. Wah, banyaknya makanan. Kek keju tu nampak sedap.

    ReplyDelete
  7. seronoknya buat potluck camni..best!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »