Tuesday, November 24, 2020

Limited Edition Nestle KitKat Dark

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berjaya juga beli KitKat Dark ini.. Rasanya memang ohsem buat peminat coklat gelap macam Sha.. Memang memuaskan.. Pasti akan dibeli lagi.. Cuma buat masa sekarang Sha lebih suka coklat gelap tanpa bahan sampingan lain.. Coklat semata-mata.. Pasti memuaskan hati ini.. hehehe.. Owh ya.. Harga dan beli dimana Sha memang dah lupa.. Sha beli bila pun tak ingat sebab beli lepas tu simpan dan terlupa.. Anak dara Sha yang jumpa dan kami makan bersama.. hehehe.. Kalau tak jumpa memang sampai ke sudah coklat ini tak dimakan..


12 comments:

  1. dappp..banyak dah makan ni. sbb rasa pahit2 tu, memang layan la.

    ReplyDelete
  2. Alamak, dark chocolate! Terus tergoda 😊

    ReplyDelete
  3. menarik, kit kat punya coklat jarang yang tak sedap

    ReplyDelete
  4. sedap kit kat ni, lama tak makan..

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap..jom take a break..

    ReplyDelete
  6. Lama tak makan kitkat. Tahu tahu ada dark chocolate. Favourite juga dark choc :)

    ReplyDelete
  7. walaupun suka KitKat tapi this one tak mo beli.. sebab x suka dark choc..
    itula tuuu selera kita lain2.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Wah, dah ada versi dark chocolate. Saya baru tahu KitKat ada keluarkan versi ni.

    ReplyDelete
  9. Xpernh tgk kitkat dark chocolate camni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »