Monday, November 30, 2020

Webtoon | Noblesse: Rai's Adventure by Jeho Son, Kwangsu Lee

 Assalamualaikum..
hye semua..

Satu lagi webtoon yang berjaya Sha baca.. Ada 10 bab je.. Lagipun komik ini spin off dari komik bertajuk Noblesse (544 chapter), panjang wei.. Kita baca yang pendek dulu.. Kalau best baru sambung yang panjang.. hehehe..

Untuk komik ini, walaupun pendek tapi padat dan menarik.. Kisah pasal Raizel yang diberikan tugasan untuk mencari "Tears of God".. Pencarian Raizel menemukan beliau dengan sebuah perkampungan yang diserang raksasa.. dengan bantuan Raizel, raksasa tu berjaya dikalahkan namun ada kejahatan yang bersembunyi disebuah gua.. Berjayakah Raizel menghalangnya..?

Sha baca dan selesai pada 28.11.2020..

Sha baca di Webtoon secara online..
Published February 2016 by Webtoons

7 comments:

  1. dah lama x baca komik.. tengok anime ja..

    ReplyDelete
  2. habis la org ckp webtoon ni ketagih ni

    ReplyDelete
  3. wah menariknya tears of god..kemain..hehe

    ReplyDelete
  4. uish lepas raksasa ada kejahatan lain pula yang mengancam fuh . kalau saya pun kena tgok episode dulu kalau pnjang sadalallah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »