Tuesday, October 25, 2022

Coretan 25 Oktober 2010

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini bawa Imani ke Jabatan Radiologi, Hospital Teluk Intan untuk buat xray 3D bahagian mulut dia.. Keluar awal sebab nak selesai awal.. Memang rezeki betul, 9.30 dah selesai.. Lepas xray, terus sarapan dan pergi TF Value Mart untuk beli barang rumah.. Alang-alang dah sampai Teluk Intan kita shopping dekat pasaraya besar lah.. Best sebab tak ada orang tapi penat sebab berpusing-pusing.. hahaha.. Banyak jugalah selesai pembelian tingal 2,3 barang je lagi nak cari kat 99 Speedmart..

Lepas selesai terus gerak balik sebab nak ke Tanjung Malim, ambil desktop yang dah 3,4 hari bermalam di kedai.. Sempatlah singgah menukar kad atm yang dah nak expired bulan depan dan menggunting rambut Amani..

Budak ini terpaksa ambil gambar.. hahaha.. Mak nak simpan kenangan..

7 comments:

  1. Banyak urusan ke sana sini.
    Semoga urusan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  2. Semoga Imani tiada apa2 masalah kesihatan yang serius

    ReplyDelete
  3. Anak dara sy pun mcm tu... susah sgt nk bergambar skrg

    ReplyDelete
  4. Kalau ada urusan hospital memang suka datang awal dengan harapan cepat settle dan cepat balik. Banyak urusan KakSha. Semoga cepat sembuh Imani.

    ReplyDelete
  5. fuhh byk urusan dlm sehari..
    semoga dipermudahkan semuanya.. =)

    ReplyDelete
  6. Hari yang produktif. Alhamdulillah urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  7. Mak...mak salah tahun tu mak. Mak dah kembali ke tahun 2010 tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »

Review & Rating

Sha's bookshelf: read

Disergah Penunggu Pokok Ara
really liked it
Kali ini tok ketua dan Berahim telah terbuka hijabnya.. Memang lagi teruk lah terasa gangguan..
Dijenguk Hantu Penanggal
really liked it
Kelakar lah kali ini.. Hahaha.. Terbaiklah Christopher sebab erjaya elakkan gigitan penanggal tu.. Siap nak ditanduknya.. hahaha..

goodreads.com