Wednesday, October 5, 2022

Filem Tamil | The Warriorr (2022)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem tamil tak pernah lah tak melebih-lebih.. hehehe.. Kali ini kisah seorang doktor yang cuba menentang gengster.. Gengster tu memang gila, ada ke patut buat seline yang membunuh pesakit.. Memang hanginlah doktor tu.. Gengster tu bengang, ditangkapnya hero kemudian dibelasah separuh mati dan digantung..Hero berjaya diselamatkan oleh ketua doktor yang bersimpati dengan hero dan kemudiannya disuruh lari dari bandar tersebut.. Hero kemudiannya kembali semula sebagai pegawai polis.. Kembali demi menghapuskan kejahatan dan kekejaman si penjahat.. Sudah semestinyalah hero menangkan.. hehehe..

Sha suka tengok babak berlawan masa hero baru sampai dekat stesen keretapi.. Pergh!! Nampaklah betapa hero marah dan bersemangat nak menangkap penjahat tu semua..

Pelakon dia Sha tak kenal tapi nicelah..

The Warriorr
2022 | 2h 35m | Action
When Satya raises his voice against Guru, the latter revolts and bashes the former to hell. Satya makes a comeback as a cop to take revenge on Guru and put an end to his crime in Kurnool city.

4 comments:

  1. Sebut pasal filem tamil dan aksi melebih-lebih ni, akak teringat dulu pernah viral klip filem tamil apa tah. Watak tu guna sebiji pisang je sebagai senjata untuk bergasak dengan musuh. Paling tak boleh blah, pisang tu cukup tajam tau untuk kelar leher orang hahahah

    ReplyDelete
  2. Cerita tamil hiperbola sangat. Tapi kadang terhibur jugak tengok kemengarutan tu. Hehe...

    ReplyDelete
  3. hahah...hiperbola kata Fiza. tapi betullah...drama harus lebih

    ReplyDelete
  4. tak pernah nampak pulak movie ni. jalan cerita tu menarik dah tapi action tu pulak over haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »