Thursday, October 6, 2022

Edisi Terhad: Calpis White Peach

Assalamualaikum..
Hye semua..

Limited Edition katanya.. Makanya belilah satu.. Okaylah, ada rasa peach tu cuma tak adalah kuat sangat.. Tak adalah best sangat macam perisa mangga tapi tak adalah tak best juga.. Biasa biasa saja pada Sha.. kikiki.. Tu lah.. Tekak manusia ini lain lain kan.. Sedap minum sejuk tau.. Sesekali layan air dari calpis ini memang best.. Tapi nya perisa mangga lah.. kikiki.. Mangga juga yang menang..

RM3.60

5 comments:

  1. Oh ini edisi terhad ya. Akak dah lama tak minum Calpis. Tak pasti pun flavour apa yang ada hihihi

    ReplyDelete
  2. Lama juga rasanya tak membeli minuman calpis ni. Dah ada macam-macam perisa dah. Okaylah kalau rasa peach tu kuat sangat. Kira boleh minum lah kan.

    ReplyDelete
  3. rasa peach ni lembut kan, dia more to bau. jarang minum peach ni kalau selain oolong tea

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »