Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, November 17, 2016

Alice Through The Looking Glass (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cerita yang menarik..
Lain dari kebiasaan Alice..

Alice Through The Looking Glass akan memberi anda pengajaran..
Betapa berharganya masa..
Tidak akan ada masa lalu yang boleh diubah..
Masa yang dah berlalu tidak boleh diganti..
Masa kini dan masa depanlah yang patut dihargai..
Bukannya terus berpegang pada masa lalu..
Satu lagi pengajaran yang boleh diguna pakai ialah..
Kesilapan masa lalu boleh menjadikan manusia berubah..
Kemaafanlah yang mampu mengatasi segalanya..

Meminta maaf dan memaafkan..
Keluarga tidak boleh ditukar ganti...
Macam mana pun tetap keluarga..
Ohsem giler Alice dalam Alice Through The Looking Glass..
Penuh warna dan kepelbagaian..
Hatter always be Hatter..
Handsome dengan caranya yang tersendiri..

Go and watch..
You will learn something..

 
Sumber gambar : Google Image

 
Sumber gambar : Google Image

10 comments:

  1. bestkan cita ni! tak sangka ending nya sis kpala besau tu bbaik dengan adik dia. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. ada dendam rupanya antara mereka..

      Delete
  2. Best cerita ni..sy suka esp sy peminat tegar Johnny Depp yang handsome dari zaman 21 Jump Street and Anne Hathway dari Princess Diaries..cerita ni sy bagi 5 bintang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Samalah kita.. Saya tgk pun sebab Johnny Depp..

      Delete
  3. en. shumi k.el dah donlod dlm pc
    dh tgk ngan anak2..best jugak layan je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. bestlah kak el tgk dengan bebudak.. cite dia penuh warna..

      Delete
  4. Dulu asal ada de cerita ni.. mmg wajib tgk.. ehhehe.. lpas tu berangan nk jd Alice

    ReplyDelete
  5. Ekin pun dah tengok best gak hihihihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI