Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Monday, November 28, 2016

Shopping di Mydin Meru

Assalamualaikum
Hye semua..

Hari Ahad (20.11.2016) Sha ke Ipoh.. 
Teman En. Suami menguruskan kemasukan penyewa.. 
Lepas tu kami singgah di Mydin Meru untuk makan Mee Tarik Warisan (yang nie Sha share dalam entry lain).. 
Sebelum makan jenjalan dulu dalam Pasaraya Mydin.. 
Manalah tau ada yang murah boleh grab terus.. 
Yeah!! Jumpa susu dan Pampers.. 
Tunggu lagi, memang terus beli banyaklah.. 
Harga tengah murah sikit kan.. 
Susu Dutch Lady 2-4 (Explore) RM20.89 je, Sha beli 6 pek terus.. 
Pampers Drypers Wee Wee pula RM30.99 (50pcs +6pcs), terus amik 2 pek.. 
Tahan lah untuk 2 bulan.. Settle beli barang baru kami pergi makan..

Kemain lagi menarik raga tu..

Nak beli apa lagi ye kakak??

Harga Susu Dutch Lady..
Promosi nie kalau tak silap Sha sampai bulan 12..
Bolehlah grab ye.. Tapi tak pastilah kat semua Mydin or just kat Mydin Meru je..

13 comments:

  1. berbaloi lauslu murah sale cam ni... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis.. tapi tu la.. kenkadang je sale nya..

      Delete
  2. best ke shopping di Mydin? Sabah should have one..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kalau ada sale.. kebanyakan nya agak murah lah cik itah.. tempat akak pun belum buka lagi..

      Delete
  3. Murah tu.. Qhaliff pown minum susu ducth lady jugak...

    ReplyDelete
  4. Mydin memang selalu buat promosi..
    tapikan... mohon check tarikh luput juga tau...

    ReplyDelete
  5. prnh pegi sini ikut kwn..hee..bestnya shopping

    ReplyDelete
  6. Mydin mmg best harge berpatutan. Selalu teman mak brlanje brg dapur kat mydin :D

    ReplyDelete
  7. wah ! sakan shopping dua beradik tu..

    ReplyDelete
  8. murah tu susu tu..semalam tgk 99mart rm28++, tak beli lg...huhu

    ReplyDelete
  9. As salam..tmpg tny..kalau susu dutchlady coklat manis x

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI