Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, November 1, 2016

November - My birthday Coming Soon

Assalamualaikum..
Hye semua..

Salam November..
Semoga anda semua sihat dan ceria selalu..
Semoga semua pembaca Sha berada dalam Rahmat Allah..

November..
Birthday Sha jatuh dalam bulan ini..
Lama lagi.. Di penghujung November..
Kalau zaman sekolah dulu, memang sedihlah..
Sebab birthday jatuh masa cuti sekolah...
Tapi lama-lama dah jadi biasa..

Yang best sebab muda selalu..
Hahaha... sila jangan kecam saya..

November 198_...
sekarang dah November 2016..
Makin berusia...
Makin matang dan tua..

Alhamdulillah masih bernyawa..
Dikelilingi keluarga tersayang..
Adik beradik dan saudara-mara..
Serta sahabat-sahabat yang ohsem..

Sha menghargai setiap saat yang sha miliki..
Semoga segala ujian dan musibah yang mendatang dapat Sha lalui..
Sha doakan juga semoga semua sahabat sentiasa tabah dan kuat melalui Ujian Allah..

Salam Sayang dari Sha buat semua..
Coretan tanpa penghujung.. tanpa penutup..
Fikiran agak bercelaru namun masih kuat melalui..

22 comments:

  1. salam sha..MV pun november juga...18.11.1985....dah 31 dah ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. sep sikit MV..
      Sha dah 33 tahun nie.. hehehe..
      Tua dah...

      Delete
    2. hahaha takpa janji jiwa muda ble kah gitu

      Delete
    3. Hahaha.. Jiwa memang sentiasa muda MV..
      Adoi la ai.. senyum sorang2 sha baca komen MV nie..

      Delete
  2. tudia lama lagi tapi dah wish in advance ye hehe
    ok k.el pun nak wish gak lah
    hb in advance hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas sampai ke hari ini.. Tapinya kene hadap kenaikan minyak lak.. hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Lea.. Baru rasa cam happy nak lompat bintang sekali terbantut sebab berita kenaikan minyak di mana2..

      Delete
  4. sama macam TZ..kelahiran november :)

    ReplyDelete
  5. Your lucky month, kak Sha, moga selalu dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. done follow akak,terima kasih follow saya.. apapun happy birthday in advance akak ,semoga sihat2 selalu dan mempunyai kehidupan yang dirahmati Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nana..
      Aamiin.. Aamiin..
      Terima kasih atas doannya..

      Delete
  7. umur tua x pe janji jiwa tu tu sentiasa muda.. still young kak sha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. jiwa memang young unni oi.. tapi badan dah season.. hahaha

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI