Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, November 23, 2016

Blogger Dashboard Berwajah Baru

Assalamualaikum..
Hye semua..

Blogger dashboard berwajah baru..
Makin ohsem dan menarik..
Baru je jadi ini..
Hari ini 23.11.2016 jam 10.40pagi..

 
Wajah lama

 
Wajah baru..
 Lainkan.. Lebih menarik..

 
Dia dah jadi Gini pula..
Hehehe.. Sabar jelah..

25 comments:

  1. hehehe, ingatkan dah lama jadi.. dah berbulan x bukak blog haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik buka kejap pagi tadi.. kalau tak kalut juga.. hehehe

      Delete
  2. Haah dah berwajah baru. Cuma siqah lagi suka yang lama 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng la kita kak Siqah, kalau comment ada sign takpe la juga yg ni,tp tak nampak pun ada org komen ke tak.

      Delete
  3. menarik ... terus tukar takde warn pun kan

    ReplyDelete
  4. tulah baru pasan pagi tadi hihi
    duk melilau cari mana button yg sllu duk tekan tu haha

    ReplyDelete
  5. Tula.. tadi pown pelik2 jerk time bukak blog.. Tapi lebih kemas.. menarik..

    ReplyDelete
  6. pagi tadi mila tengok yg lama punya ni tetiba dah jadi lain gabra jugak igtkan tersalah tekan ke sebab xnampak post blogger lain rupanya kena pegi dekat reading list baru nampak post blogger lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha.. bab yg post blogger tu pun melilau sha cari.. hehehe... nasib baik baca komen mila nie.. baru jumpa..

      Delete
  7. masuk blogger pagi tadi pun nampak pelik je... mula2 pelik skit..haha

    ReplyDelete
  8. hee~ patut sehari dua nih dia macam bengong jek.. risau kite.. nasib tak pape.. rupanya nak bertukar..

    ReplyDelete
  9. Ha aj buka gak semalam guna hp terkejut sat

    ReplyDelete
  10. Sedang menyesuaikan diri dengan fenomena pembaharuan baru di media blog...

    ReplyDelete
  11. Tulah......mmg nampak lain jugak 2, 3 hari ni....rupanya google buat upgrading ek

    ReplyDelete
  12. terus binggung nak cari post blogger lain haha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI