Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, November 28, 2016

Nasi Daging Sejuk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mesti pelikkan kenapa tajunya begitu..
Hehehe.. Ini post luahan hati tau..

Sebenarnya macam ini..
Sha memang dah lama teringin nak makan nasi daging ini..
Kebetulan ada satu hari tu, Encik suami bawa makan luar..
Eh!! Dalam menu dia ada Nasi Daging lah..
Harga pun berpatutan..

So Sha pun orderlah satu set..
Bila samapi memang teruja lah..
Tengok portion dan presentation memang dah okay dah..
Sampai-sampai je, encik suami kata dia nak daging seketul..
Masuk je mulut dia, terus dia cakap.. Sejuk..

Sha pun rasalah.. Pergh!! Hidangan sejuk dia hidang dekat pelanggan..
Bukannya makanan nie panas kemudian sejuk..
Tapi hidangan ini memang sejuk..
Hidangan yang dia dah masak lama agaknya..
Pleaselah.. Memang potong selera tau..

Kalau dia hidangkan makanan nie panas memang Sha rekemen dekat uolls kedainya..
Tapi bila macam ini, rasa cam tak berbaloi lak nak share lokasi..
Sedih hati kita tau dapat makanan sejuk..

Padahal rasa dia memang best.. Sedap.. secukup rasa..
Daging dia pun lembut je.. Tak liat..

Sekian.. Luahan hati Sha..
 

7 comments:

  1. lah paling geram kalau kena mcm tu...mv hari sabtu hari tue makan ..suami jumpa sepihan raga dalam sayur...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan mv kan.. dahlah lapar.. sedih rasanya..

      Delete
  2. nampak macam sedap tapi sayang sejuk la pulak.. haisss...

    ReplyDelete
  3. uiii..tgk dh sedap..sekli sjuk..huhu..sbr ye kak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI