Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, November 29, 2016

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Nescafe perisa baru.. 
Bau wangi pandan tu memang best.. 
Rasanya pun sedap.. Lembut je.. 
Sha jatuh cinta.. Hahaha.. 
Padahal memang Coffee Lovers.. 
Tapi seriouslly memang sedap..

Nescafe ini Sha dapat free Lazada bagi.. 
Jangan lupa check out Sale di Lazada Online Revolution..
 Masih lagi berlangsung sehingga 12.12.16.. 
Jom dapatkan Nescafe White Coffee Rasa Pandan di Lazada.
Tengah promosi ini baik rembat cepat..

Ada 8 sachet dalam tin ini..


Nescafe yang wangi dan Ohsem..

18 comments:

  1. singgah petang...
    aci x kalau nak ckp jugak wanginya...hihihi

    ReplyDelete
  2. mesti sedap ni..nanti nak cuba gak laa

    ReplyDelete
  3. sedap nescafe white coffee pandan ni
    mmg dah abis ritu dpt dr lazada
    dia punya aroma pandan tu fulamakk sedap giler mengasyikkan
    rs nak beli lagi tgh offer kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak el.. rasa cam nak beli lagi sementara tengah sale nie..

      Delete
  4. sedapnya :( nak jgk!! mcmn nk dpt free, huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dapat free, Lazada bagi.. huhuhu..

      Delete
  5. memang sedap nescafe ni tambah2 letak ais. kaww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best eh letak ais Busyra.. Akak selalu minum panas..

      Delete
  6. boleh try nanti ni..

    jemput singgah my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    http://mymodestycloset.blogspot.my/

    jom exchange link nak?

    ReplyDelete
  7. pandan pulak hehehehe sedap ka sis?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI