Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, November 8, 2016

Pageview Blog KasihkuAmani #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini adalah pageview Blog Sha setakat jam 3.00petang..
Alhamdulillah..
Ada peningkatan..
Semoga akan terus meningkat..

 
Setakat 08.11.2016 jam 3.00petang

Bukan senang sebenarnya nak mengekalkan pageview ini..
Sha bermula dari bawah..
Berdikit-dikit..
Cuba sehabis boleh untuk update setiap hari satu entry paling sikit..

Sha gunakan hobi Sha seperti membaca, memasak dan menonton drama korea dan filem sebagai bahan untuk sha menaip di Blog..
Selain itu Sha cuba selitkan info terkini yang sha perolehi sama ada melalui email, Facebook ataupun dari group WhatsApp..
sha juga akan selitkan pasal anak-anak sha, tempat makan yang best-best dan apa sahaja info yang sha berkenan nak bubuh dekat Blog..
Sha juga akan merajinkan diri menyertai GA, segmen dan Blogwalking ke blog kawan-kawan yang lain..
Ini antara cara Sha menaikkan Blog Sha supaya dikenali..

Alhamdulillah.. Usaha Sha dah mula membuahkan hasil..
Sha mula menerima Job review..
Memang rasa bersyukur sangat..
Walaupun tak kerap dan banyak tapi Alhamdulillah..

Semoga perkongsian sha dapat membantu rakan-rakan yang lain..

7 comments:

  1. perlahan-lahan, semoga membuahkan hasil perkongsian kita dalam blog nanti.

    ReplyDelete
  2. bnyaknya pageview,.. sama la unni pun macam tu tulis blog minat unni, mana unni p, join GA/segmen.

    ReplyDelete
  3. tak tercapai lagi blog kita macam ni. suatu hari nanti

    ReplyDelete
  4. bagus-bagus. Alhamdulillah. Good job kak sha! kipidap! :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Semoga teru maju dalam dunia blogging ya kaksha <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI