Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, November 3, 2016

Koleksi Novel / Buku Bulan Oktober 2016 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Oktober Sha ada membeli beberapa buah Novel..
Ada yang Sha beli dari penulis..
Ada yang Sha beli melalui Blog dan juga group di Facebook..
 
Inayah merupakan projek novel adaptasi telefilem terbitan Astro yang bertajuk INAYAH.

 
Siap ada tandatangan, ucapan dan button bedge dari Penulis..

 
Yang ini Sha beli dengan Blogger Fatina Mdzfr.
Korang kalau ada nak cari novel gi lah terjah Blog Fatin..
Fatin tengah buat Pre-Loved Sale okay...

 
Novel ini sha tak beli..
Sha menang GA by Eyqin dan Ecah..
Boleh Terjah kat SINI untuk entry penuh dan review novel tau.. 

 
Yang ini Sha beli dekat SINI. Penjualnya nama Afini Ariffin.
Tapi... Kalau beli dengan sis ini kena sabar menunggu ye..
Sebab sis ini pakai FlexiPack, lambat sikit sampainya..
24.10 pos.. 27.10 baru sampai kat tangan Sha..
Sha memang lama teringin nak baca Karya penulis Maya Iris ini..
Bila ada sale macam ini, tunggu lagi..
Grab teruslah... Walaupun tak berapa nak cukup duitnya.. Hahaha..
Demi buku, ku ikat perut ku..

9 comments:

  1. wahh tahniah sha
    sure dah abis baca semua tu kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. belum habis lagi Kak El..
      Masih ada yang pending.. hehehe

      Delete
  2. Banyak gileee novel sha... Macam2 jenis.. Sempat yek sha baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat tak sempat juga lah...
      Tapi memang sentiasa cuba cari peluang untuk membaca..

      Delete
  3. bnyak nya ka sha.. Unni dalam sebulan 4 je mampu baca, kdng tak abis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli je banyak Unni...
      Baca belum habis lagi.. hehehe..

      Delete
  4. banyaknya buku..sy da lama tak tambah koleksi

    ReplyDelete
  5. Banyaknya koleksi baruuu. bila la ain nak buat koleksi lagi ni. kena tunggu BB1M gamaknya :')

    ReplyDelete
  6. wah bnyaknya...MV bulan ni beli 3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI