Friday, January 31, 2020

Aiskrim Mickey Mouse

Assalamualaikum..
Hye semua..

Aiskrim lagi.. hehehe.. Kali ini kita makan aiskrim Mickey Mouse.. Rasa coklatnya sedikit masin dan itu membuatkan aiskrim ini menjadi lebih sedap.. Rasa vanila dan coklat yang masin tu compliment each other.. Memang Sha akan beli lagi.. Puas makan dia.. Yang penting dapat menenangkan jiwa.. Terapi paling baik untuk hati yang stress.. hahaha..

Comel plastik dia.. Satu ini harga dia RM3.60..

Tebal juga salutan coklatnya.. Puas makan..

13 comments:

  1. Besar ny aiskkrim ni.. mmg puas mkan sha..hehe..dpt kt faiz die mg xnk kongsi

    ReplyDelete
  2. dana tak try lagi kak, tapi ada jugaklah si aiyan kata nk makan aiskrim mickey mouse tapi tak kesempatan cari

    ReplyDelete
  3. ini bukan anak makan, omaknya yang nelan dulu. haha

    ReplyDelete
  4. nampak sedap..akan beli bila jumpa nanti..hehe

    ReplyDelete
  5. sedapla jugak. suka lapisan coklat yang luar tu
    dari eskrim kat dalam.. eskrim dalam typical vanilla flavor Nestle punyala.

    ReplyDelete
  6. alaaa kita belum try lagi aiskrim ni..asyik nampak kengkawan share gambarnye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »