Tuesday, January 28, 2020

Free Sample | Breeze

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dapat sample lagi.. Kali ini dari Breeze.. Comel je pek sample dia.. Jadilah buat basuh baju.. Sha pun tak ingat bila Sha minta sample ini.. Selalunya Sha minta dekat FB page Koleksi Lubuk Percuma.. Macam-macam sample ada.. Dari makanan, kecantikkan hinggalah untuk ibu mengandung.. Sha apply yang Sha pakai je.. Kalau produk kecantikkan memang tak apply lah.. Tak guna kan.. hehehe.. Pi lah usha.. Klik je link kat bawah ini..



15 comments:

  1. Lama sudah tak minta free sample..dulu rajin..hahaha

    ReplyDelete
  2. jd la kan..dpt la basuh baju tu..oh dr fb tu ye dpt sample ..tq for sharing

    ReplyDelete
  3. waa... sy pun ada isi juga form utk free sample.. tp xda rezeki kali..
    apapun tahniah kak..

    ReplyDelete
  4. prnh try mtk free sample utk lipbalm je..
    lama dh xdpt free sample.. hihi

    ReplyDelete
  5. Akak dah lama tak bergiat apply free sample ni. Dulu-dulu rajin gak :)
    Part 'gentle on skin' tu menarik. Sesuai untuk orang kulit sensitif.

    ReplyDelete
  6. terang2 tulis da not for sale..
    eeh sample pun besar jugak paket dia kasi.

    ni yang baru ke ? mmg dok guna breeze tp kaler pepel / merah

    ReplyDelete
  7. Ada juga minta hari tu mungkin buka rezeki kot nak dapat

    ReplyDelete
  8. kalu sample begini sy simpan sbb boleh guna masa travel ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »