Monday, August 2, 2021

FIlem US | F9 (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Aduh.. Aksi kejar mengejar yang lebih dasyat kali ini.. hehehe.. Kali ini kisah adik beradik Toretto yang berkerja dengan keraan dan serong darinya berpaling tadah serta mencuri alat yang merbahaya.. Lepas tu Han yang dah mati, muncul semula.. Aduh.. Macam Penthouse pula bila watak dah mati buat kemunculan.. hehehe.. Pastu end credit Han berjumpa dengan Deckard.. Adakah akan berlaku pertembungan antara mereka untuk filem yang seterusnya.. Makin mengancam pula.. kikiki..

Sha layan filem ini sebab babak kejar mengejar guna kereta laju tu yang best.. Hubungan erat Dom dengan kawan-kawan dia tu ohsem..


F9
F9: The Fast Saga and Fast & Furious 9
2021 ‧ Action/Adventure ‧ 2h 25m
Dom Toretto is living the quiet life off the grid with Letty and his son, but they know that danger always lurks just over the peaceful horizon. This time, that threat forces Dom to confront the sins of his past to save those he loves most. His crew soon comes together to stop a world-shattering plot by the most skilled assassin and high-performance driver they've ever encountered -- Dom's forsaken brother.



11 comments:

  1. Boleh masuk list utk tengok nanti

    ReplyDelete
  2. movie ni memang bestt ! ^^ recommended

    ReplyDelete
  3. Aaaaaa bestnyaaa ramai dah tengok. Korang tengok kat mana :') Astro ke?

    ReplyDelete
  4. semangat kekeluargaan Dom tu patut dicontohi. hehe. tak tengok lagi F9 ni

    ReplyDelete
  5. Tunggu dia keluar kat TV la macam ni... Dom memang sangat setia kawan.

    ReplyDelete
  6. Haritu kata dah habis dah lepastu ada next pulak adehhh haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »